MENGENAI KAMI

UZAIRAYYAN CARPET  dimiliki oleh UZAIRAYYAN ENTERPRISE. Ditubuhkan pada  Januari 2013 dengan status 100% pemilikan Bumiputera Muslim.Perniagaan utama yang dijalankan oleh UZAIRAYYAN ENTERPRISE adalah membekal & memasang pelbagai jenis karpet masjid,surau,pejabat dan kediaman.

UZAIRAYYAN CARPET menyediakan perkhidmatan pembekalan karpet kepada klien-klien seperti masjid, surau, pejabat kerajaan, korporat, dan sebagainya. 

UZAIRAYYAN ENTERPRISE berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF [No. Lesen: K10343869342107583] & CIDB (Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia) [No. Lesen: 0120181128-PP020121 (G2)].

“Alhamdulillah sejak penubuhannya, UZAIRAYYAN CARPET yakin syarikat akan dapat memberikan perkhidmatan yang berkualiti dan mengambil peluang dominon di dalam pasaran dan fokus untuk membantu  menjayakan projek-projek WAKAF daripada jawatankuasa masjid/surau,badan-badan kerajaan, korporat,institusi pendidikan serta individu perseorangan.

Peluang & ruang yang ada akan kami gunakan untuk sama-sama berkongsi PAHALA & SAHAM AKHIRAT.Selagi karpet yang digunapakai untuk beribadah itu dipasang hasil usaha tuan/puan & keringat kami,Mudah-mudahan selagi itulah mengalirnya PAHALA & SAHAM untuk KITA di Akhirat kelak…

Bayangkan AJK surau/masjid yang mengutarakan buah fikiran & mengusahakan WAKAF karpet  sehingga terpasangnya karpet baharu…Bayangkan tuan/puan yang berinfaq @ wakaf karpet demi keselesaan beribadah di rumah ALLAH…Sungguh besar PAHALAnya di sisi ALLAH SWT.Semoga Allah menerima segala hasil usaha kita yang tidak seberapa ini…InsyaAllah”.

CEO/Founder UZAIRAYYAN :  As-Syifa Sapihee

MISI

Memberikan keselesaan kepada jemaah dalam beribadah & mengubah suasana lantai pejabat & kediaman kepada suasana lebih ceria & menarik.

VISI

Menjadi Syarikat Peneraju Pembekalan & Pemasangan Karpet Bumiputera Muslim Wilayah Utara Seterusnya Seluruh Malaysia.

ALHAMDULILLAH
HASIL KERJA UZAIRAYYAN CARPET

Berminat dengan servis kami?

× Boleh kami bantu?